начало

Съдът освободи младежите, обвинени за нападението в мол Съдът освободи младежите, обвинени за нападението в мол

Акт за превишена скорост. Оспорване.

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Акт за превишена скорост. Оспорване.

Мнениеот sagittarius » 03 Юли 2008, 16:15

Здравейте, Имам следния казус.
Вчера ме спряха за превишена скорост, а аз си карах в рамките на позволеното. Радара показваше с 25км/ч над допустимото, а часът на засичане беше с 10 мин. по рано от спирането ми. на всичкото отгоре полицаят миришеше на бира. Отказах да подпиша акта, и като забележка писах че не съм съгласен с часа и полицая е употребил алкохол. междувременно бяха пряли и друг за нарушение. Извикаха го да се подпише като свидетел срещу мен, че отказвам да сложа подписа си под акт с такова съдържание и го пуснаха без да му направят нищо. след което извикаха дежурен офицер, и направиха проба с дрегер който показа 0,00.
Въпроса ми е какво мога да направя да докажа че скороста не е моя. Имам съмнение че са засекли едно Ауди , което малко по рано ме изпревари с бясна скорост и неговите показания ги лепват на мен.
Радара нямаше камера.
Моля помогнете. Както и ако има някой адвокат от Варна който се занимава с подобни дела да ми пише на ivelin_z_ivanov@yahoo.com, понеже най вероятно ще се стигне до съд.
Благодаря Ви!
sagittarius
Нов потребител

Забележка

Мнениеот sagittarius » 03 Юли 2008, 16:19

Искам да спомена и че съм един от примерните шофьори и никога до сега не съм извършвал нарушение на пътя, нямам актове с изключение 1, смених си книжката след като беше вече изтекла.
sagittarius
Нов потребител

Мнениеот bay4o » 04 Юли 2008, 09:32

Няма как да Ви помогнем тук, наистина Ви е необходим адвокат, ама наистина.
bay4o
Потребител

Ей-йй!Да му се не види и системата..

Мнениеот ULAYA » 09 Юли 2008, 15:14

Да ти измислят вина ,а ти да ходиш да си трошиш пари да доказваш,че радар без камера е засякъл друг в друго време...
Живеем в басните на Езоп дето Вълкът рекъл:
"Мътиш-не мътиш водата,ягне,
-ще те ям"
ULAYA
Нов потребител

Re: Акт за превишена скорост. Оспорване.

Мнениеот Гост » 13 Юли 2008, 17:11

sagittarius написа:Здравейте, Имам следния казус.
Вчера ме спряха за превишена скорост, а аз си карах в рамките на позволеното. Радара показваше с 25км/ч над допустимото, а часът на засичане беше с 10 мин. по рано от спирането ми. на всичкото отгоре полицаят миришеше на бира. Отказах да подпиша акта, и като забележка писах че не съм съгласен с часа и полицая е употребил алкохол. междувременно бяха пряли и друг за нарушение. Извикаха го да се подпише като свидетел срещу мен, че отказвам да сложа подписа си под акт с такова съдържание и го пуснаха без да му направят нищо. след което извикаха дежурен офицер, и направиха проба с дрегер който показа 0,00.
Въпроса ми е какво мога да направя да докажа че скороста не е моя. Имам съмнение че са засекли едно Ауди , което малко по рано ме изпревари с бясна скорост и неговите показания ги лепват на мен.
Радара нямаше камера.
Моля помогнете. Както и ако има някой адвокат от Варна който се занимава с подобни дела да ми пише на ivelin_z_ivanov@yahoo.com, понеже най вероятно ще се стигне до съд.
Благодаря Ви!

Че Вие за безалкохолна бира не сте ли чували?

Изображение
Гост

Назад към Наказателно право