начало

Съдът освободи младежите, обвинени за нападението в мол Съдът освободи младежите, обвинени за нападението в мол

Жалба до прокуратура

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот law_master » 08 Юли 2008, 17:58

ама ти много си вярваш като приказваш. и понеже уча право знам какво може и какво не може и кое как става, затова не ми се прави на страшна ами се скрий някаде :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

у

Мнениеот kalinova_petrova » 08 Юли 2008, 18:33

Аз неуча право , но не се изтъквам колко мога и какво знам като теб!А, ти показваш само какуо неможеш. Елемтарно поведение на непораснал човек който си мисли че знае много но не личи!
kalinova_petrova
Младши потребител

щ

Мнениеот kalinova_petrova » 08 Юли 2008, 18:37

И понеже учиш право много знаеш :lol: :lol: :lol: xaxaxa аз се развивам в 3 области и уча 100000 по интересни неща и много повече а ти едно право не ме занимавай!!
kalinova_petrova
Младши потребител

Мнениеот pokerman » 08 Юли 2008, 18:50

kalinova_petrova още един път ви повтарям, че няма да можете да осъдите никого без и вие самата да пострадате така, че защо не спрете да пикаете срещу вятъра ?! Нали знаете какво се случва тогава ? Прочете НК и ще видите. Не се изхвърляйте толкова :lol:
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
pokerman
Потребител

Мнениеот enchante » 08 Юли 2008, 20:09

ако жалбата е основателна, ще бъде изпратена в съответното РПУ за да бъде извършена полицейска проверка и след това наблюдаващият прокурор да може да прецени дали са събрани доказателства за образуване на наказателно производство срещу лицето. след като изпратят преписката съответното лице ще бъде призовано, за да му снемат обяснения по случая и на практика това се случва, за да разбере някой, че срещу него е пусната жалба. по отношение на длъжностните лица, които трябва да уведомяват"когато му дойде времето" от опит знам, че не може да се разчита на това.
enchante
Младши потребител

ъ

Мнениеот kalinova_petrova » 08 Юли 2008, 21:04

Благодаря!! :wink:
kalinova_petrova
Младши потребител

...

Мнениеот daniela_mouse » 09 Юли 2008, 01:51

enchante само така! 8) 8) 8) 8) 8)
daniela_mouse
Младши потребител