начало

Съдът освободи младежите, обвинени за нападението в мол Съдът освободи младежите, обвинени за нападението в мол

Проблем

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проблем

Мнениеот anonymz » 12 Юни 2008, 19:18

Преди няколко месеца стана птп,водач бях аз,мен нищо ми няма но има тежко пострадал човек който возех,неправоспособен сам за вида мпс което управлявам.От пострадалия пътник има отказ за търсене на наказателна отговорност и досъдебното производство беше прекратено.Но пострадалия е завел иск към дружеството направило гражданска отговорност на автомобила.Застрахователното дужество ще изплати обещетението на пострадалия но ще предеви Регрес към мен,предполагам в доста голям размер.Имам собственост апартамент,като собственици сме аз и брат ми който е непълнолетен.Въпроса ми е как мога да спася апартамента понеже няма да мога да платя регреса към дружеството.

Благодаря ви предварително
anonymz
Нов потребител

Назад към Наказателно право