- Дата и час: 04 Дек 2024, 11:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
телефонен тормоз
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
телефонен тормоз
Моля за съвет към кого да се обърна , кой може да ми помогне, тъй като върху семейството ми и мен се извършва телефонен тормоз.
- krivoshapkova
- Нов потребител
Има още един въпрос- тъй като въпросната госпожа ,която си позволява подобно поведение ,живее в друг град ,къде да подам жалба и към кого?
- krivoshapkova
- Нов потребител
Към полицията. Телекомуникационните оператори не могат да направят нищо без разрешение от полицията.
Но не очаквайте много - на госпожата най-много да й отнемат телефония пост, и полицията да й състави предупредителен протокол. Но ако ползва предплатена карта от мобилен оператор, положениет остава почти безнадеждно.
Но не очаквайте много - на госпожата най-много да й отнемат телефония пост, и полицията да й състави предупредителен протокол. Но ако ползва предплатена карта от мобилен оператор, положениет остава почти безнадеждно.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
Re: телефонен тормоз
krivoshapkova написа:Моля за съвет към кого да се обърна , кой може да ми помогне, тъй като върху семейството ми и мен се извършва телефонен тормоз.
Обърнете се към адвокат, тъй като казусът ви е специфичен и от подаваща жалби, оплаквания и пр. може да се превърнете в набедяваща невинен човек. Тогава хонорарът, спестен за адвокат, ще се умножи неколкократно. В имотния форум има подобен казус - прочетете го.
- zelen
- Потребител
TheOldMan написа:Към полицията. Телекомуникационните оператори не могат да направят нищо без разрешение от полицията....
Е, какво точно ще разрешава полицията на телекомуникационните оператори ?!?!??
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
Който щади виновните, наказва невинните.
-
Inspector_MBP - Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|