- Дата и час: 04 Дек 2024, 11:13 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ще има ли нов ЗИН до края на март?!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Ще има ли нов ЗИН до края на март?!
Искам да разбера, ако е възможно, дали има вероятност да бъде приет нов ЗИН до края на март 2008, съобразен с изискванията на законодателството на ЕС.
- novamira
- Нов потребител
Моля Ви, кажете ми къде мога да открия текстовете на новия ЗИН, който бил приет на първо четене от Парламента. Питах във форума на 17 януари 2008 година, но никой не ми отговаря, а темата е видяна 122 пъти. Благодаря предварително!
- novamira
- Нов потребител
Poli_g, много благодаря за отговора ви. Бях търсила на сайта на Народното събрание, но не знаех, че трябва да проверя дейността на комисиите. Дано разбера това, което ме интересува.
- novamira
- Нов потребител
И аз много се интересувам п този въпрос,но в страницата на парламента не мога да намеря нищо.Моля ако някой знае нещо по въпроса да пише.
- eva.p
- Нов потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|